Napisano 29 Wrzesień 200321 l HDRshop - do zamiany LDR na HDR Photogeneric 6 - do zamiany LDR na HDR oraz zaawansowanych edycji do edycji polecam PhotoShopa
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Z tego co wiem to jest jakiś plug do photoshopa. Jakoś silverfast się nazywa. Ale nie próbowałem go. Natomiast jeżeli chodzi o photogenics\'a to niezły jest. Można zmiejszać expozycje i malować. Dzięki temu można osiągnąć niezłe efekty.
Napisano 30 Wrzesień 200321 l przepraszam a HDRI Shop i Photoshop wystarcza aby przygotowac mape HDR??
Napisano 30 Wrzesień 200321 l moze ale trzeba sie ostro nafikac - problem zaczyna sie kiedy ustawiasz swiatlo - jak w foroszopie sciemniasz LDR - by zrobic maske swiatla do -2 to nie mozesz tam ustawic swiatla (jako HDR) chyba troche pisze jasno ale jak zaczniesz probowac to zobaczysz ze to troche za malo...
Napisano 30 Wrzesień 200321 l wiec jaki program(y) minimum potrzeba(zeby nie miec takich ktore nie sa potrzebne) do robienia HDRI -przepraszam jesli to glupie pytania ale nie mialem stycznosci do tej pory z tym tematem i wielkie dzieki:)
Napisano 1 Październik 200321 l A ja w HDR shopie bawiłem się przez dodawanie obrazów do siebie. Najpierw kolorowy a potem dodawałem samo słoneczko tylko już czarnobiałe. Ale obrazki duże były i strasznie to powoli szło. A w odpowiedzi na pytanie \"przedmówcy\" to IDRUNA photogenic HDR