Tlaloc Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 (edytowane) Witam, w tym watku bede umieszczal co jakis czas swoje prace. Na poczatek kilka starszych prac. Prosze o ocene i konstruktywna krytykę, dzieki ktorej bede mogl sie czegos nauczyc ;) Edytowane 30 Czerwiec 2008 przez Tlaloc
kazziu Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 Pierwsza i ostatnia bardzo fajne, co do portretu to intuicja podpowiada mi ze to Jessica Alba??
Tlaloc Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 intuicja dobrze Ci podpowiada, chociaz troche sie rozminalem z proporcjami ;)
nicponim Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 obrazek 1. hmm odbicia drzewek w wodzie nie wspolgraja z drzewkami nad woda:/ obrazek 2. zaaaa ostreeee zbiegi budynku, cala pracka ledzi w dol:/ obrazek 3. niepodobajet mnie se obrazek 4. drzewko fajne, komixowe obrazek 5. zabka fajna obrazek 6. J.Alba- troche proporcje:/ glownie prawa brew mnie razi:/ ale fajnie ze reszte odpusciles, czuc taki luzzzz obrazek 7. fajny,
piksar Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 ostatni bym sobie na ścianie powiesił, jak by był w większej rozdziałce pierwszy i trzeci też mi sie podobają
Tlaloc Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 dziekuje wszystkim za komentarze, dzis nastepna porcja troche strszych prac:
muody Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 dodaj drugą jako miniaturkę wątku, przyjemne dość
Tlaloc Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 (edytowane) Odgrzebałem moj stary watek - mialem dluga przerwe od grafiki, ale ostatnio znowy cos dlube, i wrzuce kilka starszych i nowszych prac - moze zmotywuje mnie to do pracy. W wiekszosci sa to speedy - ciagle nie potrafie wejsc w detal, co mnie troche irytuje ;) Tu mam rozwalony swiatlocien, ale nie mialem juz sily tego poprawiac: Tu połączenie technik tradycyjnych z Photoshopem: Zapraszam do komentowania. Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez Tlaloc
Tlaloc Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Napisano 15 Sierpień 2008 (edytowane) Edytowane 15 Sierpień 2008 przez Tlaloc
Tlaloc Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Napisano 15 Sierpień 2008 Shaggi - specjalnie dla Ciebie podmieniłem na wersję z tłem ;)
serio Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Masz tu kilka prac które mi się podobają i jest w nich potencjał. Ćwicz i obserwuj.
Rekomendowane odpowiedzi