Napisano 27 Wrzesień 200618 l Witam, w tym watku bede umieszczal co jakis czas swoje prace. Na poczatek kilka starszych prac. Prosze o ocene i konstruktywna krytykę, dzieki ktorej bede mogl sie czegos nauczyc ;) Edytowane 30 Czerwiec 200816 l przez Tlaloc
Napisano 27 Wrzesień 200618 l Pierwsza i ostatnia bardzo fajne, co do portretu to intuicja podpowiada mi ze to Jessica Alba??
Napisano 27 Wrzesień 200618 l Autor intuicja dobrze Ci podpowiada, chociaz troche sie rozminalem z proporcjami ;)
Napisano 27 Wrzesień 200618 l obrazek 1. hmm odbicia drzewek w wodzie nie wspolgraja z drzewkami nad woda:/ obrazek 2. zaaaa ostreeee zbiegi budynku, cala pracka ledzi w dol:/ obrazek 3. niepodobajet mnie se obrazek 4. drzewko fajne, komixowe obrazek 5. zabka fajna obrazek 6. J.Alba- troche proporcje:/ glownie prawa brew mnie razi:/ ale fajnie ze reszte odpusciles, czuc taki luzzzz obrazek 7. fajny,
Napisano 27 Wrzesień 200618 l ostatni bym sobie na ścianie powiesił, jak by był w większej rozdziałce pierwszy i trzeci też mi sie podobają
Napisano 1 Październik 200618 l Autor dziekuje wszystkim za komentarze, dzis nastepna porcja troche strszych prac:
Napisano 29 Czerwiec 200816 l Autor Odgrzebałem moj stary watek - mialem dluga przerwe od grafiki, ale ostatnio znowy cos dlube, i wrzuce kilka starszych i nowszych prac - moze zmotywuje mnie to do pracy. W wiekszosci sa to speedy - ciagle nie potrafie wejsc w detal, co mnie troche irytuje ;) Tu mam rozwalony swiatlocien, ale nie mialem juz sily tego poprawiac: Tu połączenie technik tradycyjnych z Photoshopem: Zapraszam do komentowania. Edytowane 29 Czerwiec 200816 l przez Tlaloc
Napisano 9 Listopad 200816 l Masz tu kilka prac które mi się podobają i jest w nich potencjał. Ćwicz i obserwuj.