Maciej1975 Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Witam wszystkich. Jestem poczatkujacym grafikiem 3d, dlatego moje pytanie moze byc banalne. W jaki sposob po narysowaniu ksztaltu i uzyciu ekstrude wygladzic krawędzie? To samo dotyczy liter. Pozdrawiam. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 nie extruduj tylko beveluj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej1975 Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2006 NIestety uzyskuje ten sam efekt. Model calkowicie mi sie znieksztalca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 zapoznaj się z dokumentacją bevela. no pytanie jeszcze o wygładzenie których krawędzi chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Tobie chodzi chyba o wygladzenie calego obiektu, czyli modyfikator MeshSmooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 zapoznaj się z regulaminem forum [tutaj] a w szczególności z częścią dotyczącą nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat wątku poprzez edycje pierwszego (Twojego) postu na 1 stronie - przycisk w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Pozdrawiam. Hindus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość synu Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ESO -> Chamfer -> MeshSmooth :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi