mrbogus Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 ehh jestem początkujący... to moj pierwszy przedmiot w rzyciu :D pierwsza rzec jaka wykonalem w 3ds maxie :D z tutoriala ^^... ale trochee wprowadzilem swoich nowych metod lol :D ... no to patrzcie i placzcie ze smiechu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Daj może większe zblirzenie na model w drugim obrazku bo chyba nie chcesz by oceniane było to białe tło. Gratuluje debiutu i życze powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Z pewnoscia widziales przed zapostowaniem, jak nazywane sa watku na tym forum. Nie zaciekawilo Cie to? Do poczytania: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Nie postuj prosze takich ilustracji jak ta druga. Nic na niej nie widac, a wazy ponad 50kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 bez urazy.. zaraz przejdę do krytyki, ale rzeczywiście jest to jeden z śmiesznijeszych kadrów jakie w życiu widziałem :)) Jeśli tak zaczynasz to re-we-la-cja! po prostu nie chcę wiedzieć co będzie dalej. Jeszcze cholernie dużo pracy przed Tobą ale jak masz zacięcie to będzie dobrze. Pamiętaj, że rysować można też na papierze... piszę, to żebyś ćwiczył rysunek, chwytał kadry, myślał o płaszczyźnie a nie tylko o bryle... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbogus Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Dzieki za słowa krytyki ^^ ... i przepraszam Drug ... jak już mówiłem jestem poczatkującym lamerem :), wiekszego zblizenia poza tym nie moge dac poniewaz bedzie widac złącznie lufy ... i rączki hihi :] (nooob) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Hmm.. to jest mysl. Fotomodelki juz nie musza sie bac blizn, czy innych ubytkow na ciele. Wystarczy, ze bedzie sie im robilo zdjecia z 50 metrow i problem z glowy! ;) A tak serio, skoro widac laczenia, to cos jest nie tak i chyba wlasnie o to chodzi, zeby Ci pomoc w pozbyciu sie tych mankamentow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbogus Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 hyhy :D no w sumie tak ^^ .... ale narazie odkladam ten model... na później ... jak bede coś wiecej umiał :) , a narazie pracuje nad mieczem świetlnym :D wiec spodziewajcie sie go niedlugo hihi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 rotfl :))))) sorki ale nie moge napisac nic innego :D ten 2 render mnei zabil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 Hej nie widzicie.. ?? przeciez na tym gradiencie dookola sie tyle dzieje cala akcja.. z giwera w roli glownej.. .. tylko ze ukryta - trzeba sie dobrze przypatrzec i odkryc co autor mial do powiedzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 no na tym bialym sie mnustwo dzieje. Przyciaga jak lep na muchy. A co do pracki , jeszcze duzo nauki przed Tobą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 mnie sie wydaje ze to tlo nie jest tak zupelnie biale, ono jest chyba biale na kila sposobow bieli, chociaz mowie- moze mi sie tylko wydawac, moge mies brudny monitor, tudziez jakies omamy wzrokowe..... pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbogus Napisano 27 Listopad 2003 Autor Share Napisano 27 Listopad 2003 :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi