Napisano 3 Październik 200618 l mormalnie sobie klikam na ikone maxa8 i pojowia sie ekran powitalny maxa a dalej to juz nic sie nie dziej :@ pozniej to okno startowe zamienia sie na szary prostokat i tyle, musze maxa wylaczac w procesach, moze ktos ma wiedze na temat problemu ktory mnie neka? nie musze chyba mowic ze jestem lekko k..wa zdenerwowanu i zniecierpliwiony obecna sytuacja. coto jest to AdskCleanup ? chyba nie brak mu pamieci, mam 1gb ramu i wolne z 2gb na partycji dla maxa. to chyba cos jets w procesach, prosze o pomoc...
Napisano 3 Październik 200618 l jakiego wina masz jak SP 1 i maxa z SP3 chesz zainstalowac to przynajmniej u mnie nie gadalo robilo tak samo jak u ciebie ale jak zainstalowlaem wina z SP2 to max tez ruszyl :] albo MAx sP i win SP1 to tak mi dzialaly ale gdy mialem wina SP1 i maxa podsprzecilem do SP3 to lipa zwieszal mi sie tak samo jak u ciebie :]
Napisano 3 Październik 200618 l Autor win sp2 , max8 bez sp dzialalo wczesniej a teraz kupa, co jest? juz wirusow szukalem i bawilem sie wyl/wl alikacji
Napisano 3 Październik 200618 l u mnie jeszcze cos takiego raz bylo jak zostawilem gdzies stra licencje maxa i gdy riuszal zadal licencji igdzy chcialem mu podac numer to mi robil cos takiego musialem odinstalowwac max wywalic wszystki licencje i na nowo intsla max ;] moze cos kombinowlaes z maxem i gidzes wlasie zostal licenacja i robi ci syf ;]
Napisano 3 Październik 200618 l Autor niee, wiem ze tak lubi robic i jestem uczulony na tym punkcie ;>... o juz naprawilem problem tkiwl w karcie graficznej: wywalilem max.ini z rootfolderu i ustawilem preferencje przy rozruchu na nowo i dziala jeszcze potestuje i zobaczymy co z tego wyjdzie. wielkie dzieki 4maxwell za wsparcie... ps. oki dziala juz wiem co robic jak mi znowu taki numer wywinie...