wuka Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Taki sobie bohomaz. Troszkę stary. Kredki, miękkie ołówki na brystolu A1.
biglebowsky Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 kredeczki, A!?, fju, podziwiam za cierpliwosc przedewszystkim:), i w ogole fajnie wyszlo, nawet bardzo fajnie, postac moze troske sztywna, wiszac na takim slupie zapewne grawitacja by ja trochesciagala w dol, tu tego nie czuc, ale to juz podchodzi pod czepianie sie:) dobra robota
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Heh, skojarzylo mi sie z Katedra, chyba nie unikniesz porownan;) A1 i kredki? Gratuluje wytrwalosci, mi jej czesto brakowalo przy wiekszych formatach i takich \"dziubanych\" technikach;) Mozna dyskutowac o samej ideii, czy pomysle, ale nie widze sensu. Wykonanie jest bardzo fajne: przestrzen, dynamika, swiatlo. Ja jestem na tak i ciesze sie, ze postujesz swoje prace:)
wuka Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 Hehe...ten bohomaz jest z 1992 roku. Myślę, żw Tomkowi Katedra się jeszcze nie śniła. Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości: prace Beksińskiego poznałem pół roku później:)
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Eee... nie posadzam Cie o nic, moze zle sie wyrazilem. Skojarzylo mi sie z filmem Baginsa, bo tam takze byly postacie \"przyklejone\" do drzewa (w Twoim przypadku slupa). Oczywiscie nie bylo to nic odkrywczego, ale zawsze kojarzy sie z tym najbardziej znanym dzielem:)
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Kuwa ja kredkami nie umiem tych swiatlocieni robic ale bardzo pozadne to wyszlo, naprawde ... no coz... kochajmy kredki! :P
biglebowsky Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Dobra to teraz wrzucaj na ruszt cosik swierzszego, a nie karmisz nas jakimis starociami:)
Kris_R Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 No to Ci się nieźle musiało roić w tej głowie :) może też tam masz takie zakamarki i labirynty? :) Kawał niezłego dłubańska tu pokazałeś!
trzy budziki Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Chciałbym się czegoś poczepiać ale nie bardzo wiem do czego bym mógł. Lecę do sklepu po brystol, kredki zabiorę córuni. Bardzo dobre, mam nadzieję, że masz jeszcze jakieś inne prace i pokażesz. Podba się.:):D:)
Rekomendowane odpowiedzi