Zbychowaty Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Osobiscie aktów nie lubie, wrecz nie znosze lecz tą pracke mogłbym powiesic w domu. Ładne to i ciekawie przedstawione. Pozdrawiam.
JmTm00 Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Jako ze nie lubie czystej czerni w pracach to przeszkadza mi ta czarna dziura na postaci...ja rozumiem kontrast i takie tam, ale tutaj jest tego stanowczo za duzo jak na mój gust...powalczył bym jednak z filtrami fotoszopka bo te troszkie widać :/ Pozdrawiam
muody Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 co to za okropne artefakty po skalowaniu? :|
tweety Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 definitywnie za ciemno. akt to coś więcej niż tylko jakaś tam skomplikowana poza. zakryłeś najlepsze części ciała pozostawiając w niedopowiedzeniu miejsce spoczynku głowy czy rąk. koorystyka i sam kadr też nijak nie pasują. na pierwszy rzut oka wygląda to wręcz jak niezbyt udane zdjęcie podciągane levelami i filtrami w PSie..
leszek_lenia Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 zdecydowanie przeczarnione....i mało ostre miejscami....
Rekomendowane odpowiedzi