Bhaal Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 witam chcąc extrudować kilka obiektów jednocześniej pojawiają mi się manipulatory do każdego z nich osobno co jest mi nie pomocne bo chciałbym je extrudować jednocześniej. poniżej przedstawiam problem. może ktoś z was wie jak zmienić abym mógł wsio na raz wyextrudować? pzdr
heZrou Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 na szybko możesz zaraz po użyciu extrude'a użyć move tool'a wtedy podziała na oba, troche dłuższa droga to połączenie obu obiektów za pomocą combine, a po extrudnięciu rozdzielenie separatem... ale nie wymiatam w mayi, więc może być jakieś szprytniejsze rozwiązanie >.>
Bhaal Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 no tą dłuższą metodą to robiłęm właśnie ale to troche lewe :/ w poprzednich wersjach działało wszystko spoko
Bhaal Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 tylu pszczelarzy i nikt nie wie ? :P
brumugun Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Autodesk zakisił miodek w ulu numer 8, póki co 7 mi wystarcza, i nie zamierzam zmieniac. Sorry za offtopa ;] . Kurde żeby trzeba było kombinować aby przywrócić funkcjonalność wcześniejszej wersji , paranoja, chyba na odwrót powinno być.
Rekomendowane odpowiedzi