Napisano 6 Październik 200618 l witam chcąc extrudować kilka obiektów jednocześniej pojawiają mi się manipulatory do każdego z nich osobno co jest mi nie pomocne bo chciałbym je extrudować jednocześniej. poniżej przedstawiam problem. może ktoś z was wie jak zmienić abym mógł wsio na raz wyextrudować? pzdr
Napisano 6 Październik 200618 l na szybko możesz zaraz po użyciu extrude'a użyć move tool'a wtedy podziała na oba, troche dłuższa droga to połączenie obu obiektów za pomocą combine, a po extrudnięciu rozdzielenie separatem... ale nie wymiatam w mayi, więc może być jakieś szprytniejsze rozwiązanie >.>
Napisano 6 Październik 200618 l Autor no tą dłuższą metodą to robiłęm właśnie ale to troche lewe :/ w poprzednich wersjach działało wszystko spoko
Napisano 13 Październik 200618 l Autodesk zakisił miodek w ulu numer 8, póki co 7 mi wystarcza, i nie zamierzam zmieniac. Sorry za offtopa ;] . Kurde żeby trzeba było kombinować aby przywrócić funkcjonalność wcześniejszej wersji , paranoja, chyba na odwrót powinno być.