david 3d Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Siemka mam problem... Mianowicie: zamiast polskich fontów (śćł itp.) wyświetlają mi się polskie znaki :/ Mam Windows XP. Tak jest nie tylko w GG, ale i we wszystkich grach i programach, oprócz w tych, gdzie tekst się wprowadza (Word itp.). Wie ktoś może jak to naprawić ?
Ania Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 u mnie też tak jest, tylko akurat nie cyrilica ale jakieś inne znaki masz może windowsa nie po polsku? mnie się wydaje że to dlatego, jeśli xp jest w innym języku, a programy biorą fonty z xp, a akurat u ciebie cyrylica ma ten numerek co na polskim komputerze mają polskie znaki, to byłoby to w pewnym stopniu logiczne. radzę instalować programy po angielsku, o ile jest taka opcja, albo zainstalować xp po polsku.
david 3d Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 Wszystko było by fajnie, tyle że ja mam polskiego windowsa
Ania Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 no to nie wiem, mogę najwyżej pocieszyć cię że po jakimś czasie będziesz w stanie tłumaczyć cyrylicę na polskie znaki.
Rekomendowane odpowiedzi