Przemo76 Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Pewnei pytanie jest bardzo lame ale coz ... :] Sytuacja wyglada w ten sposob. Mam ustwione kilka kamer. Zalezy mi na tym zeby zostawic render i aby max skakal z kamery do kamery po skonczeniu kazdego z ujec i zapisywal wyniki w oddzielnych plikach. HELP
DOOMEL Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 ta opcja to batch render. Klikasz add... i dodajesz ujecia , potem modyfikujesz parametry(camera i gdzie ma jaki plik zapisac). Pozdr.
Przemo76 Napisano 10 Październik 2006 Autor Napisano 10 Październik 2006 Ja pitole faktycznie, dzieki .Sorrki za takie pytanie... :/
Lis Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 A jeszcze prościej zrobisz jak zrobisz sobie animację. 1 klatka. kameta tutaj z taki mi ustawieniami i takimi 2 ta sama kamera ale gdzie ińdziej i z innymi ustawieniami. Możesz też w videopost skakać po kamerach.
DOOMEL Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 A jeszcze prościej zrobisz jak zrobisz sobie animację. 1 klatka. kameta tutaj z taki mi ustawieniami i takimi 2 ta sama kamera ale gdzie ińdziej i z innymi ustawieniami. tja rzeczywiscie prosciej :P
Rekomendowane odpowiedzi