SCORPI Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 oki ja też coś zrobie narazie taki o to szkic... żelazne serce pękające w neiktórych miejscach w środku rozerwane z wbitym nożem przykute kłódkami zamkami i tede nie uciekam do bardziej psychodelicznych aspektów bo za bardzo nei lubie tych klimatów w ogóle nei podoba mi sie zabardoz temat :/ nie którzy to pewnie odwalą wiadomo więc ja raczej nie mam co z nikim konkurować będe to poprostu traktował jako niooo nauke bo w 2d to dość słaby jestem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Radze CI sie postarac bo masz chłopie zdolności co pokazujesz nam w 3d :) Licze ze prace tak popiescisz i wypindrzysz jak robisz to w 3d ;) Powodzenia [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 dawaj scorpi :-P btw jedz wiecej szalonych jogurcikow bedziesz wielki :-DDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi