fimir Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Szczeże mówiąc to pomysł bitwy mi się bardzo podoba. Ale jak na razie niestety w bitwie nie ma grafiki która mnie insuje. Zato mam nadzieje że moje fotomontaże wniosą coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 mi sie podoba-wlasnie taki schizofreniczny obraz kochanej osoby-tylko skupilbym sie raczej na postaci a ten posag mi nie pasuje wogole nie mowiac o budynkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Ja optuje za tym, byś nie dawał suchego fotomontażu tylko postarał sie go przyefekcic malarsko i moze wyjsc niezła pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 To juz?, koniec?, ja bym prosil zebys cos na temat zrobil:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 No to jeszcze dopisze, mozna przyefekcic malarsko, mozna i nie, jak kto woli, ale zlepek kilku przypadkowo dobranych fotek to jakby nie to o co chodzi w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Być może jaki¶ szaleniec wła¶nie tak postrzega miło¶ć. Czyli chyba jest na temat. Ja my¶lę, żeby jabłko namalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 No tak, cokolwiek sie zrobi, da sie potpiac, tylko trzeba sie kilkoma zdaniami podeprzec. dla mnie to proste, jesli obrazek nie mowi o tym co w temacie bez dodatkowego referatu powyrzej to jest nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fimir Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 Nie mówi??? Myślalem nad tm (żeby troszke bardziej malarsko) ale doszedlem do wniosku że wtedy zanika cała wyrazistość pracy. A co do pomnika Ateny to moim zdanie naj efektowniej powinien oddawać mistyczne piękno. Nieprawdaż??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopa Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Atena??? a nie moze przypadkiem Afrodyta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi