fimir Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Szczeże mówiąc to pomysł bitwy mi się bardzo podoba. Ale jak na razie niestety w bitwie nie ma grafiki która mnie insuje. Zato mam nadzieje że moje fotomontaże wniosą coś nowego.
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 mi sie podoba-wlasnie taki schizofreniczny obraz kochanej osoby-tylko skupilbym sie raczej na postaci a ten posag mi nie pasuje wogole nie mowiac o budynkach
Cpt.Obvious Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Ja optuje za tym, byś nie dawał suchego fotomontażu tylko postarał sie go przyefekcic malarsko i moze wyjsc niezła pracka :)
biglebowsky Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 To juz?, koniec?, ja bym prosil zebys cos na temat zrobil:>
biglebowsky Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 No to jeszcze dopisze, mozna przyefekcic malarsko, mozna i nie, jak kto woli, ale zlepek kilku przypadkowo dobranych fotek to jakby nie to o co chodzi w temacie.
leander Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Być może jaki¶ szaleniec wła¶nie tak postrzega miło¶ć. Czyli chyba jest na temat. Ja my¶lę, żeby jabłko namalować.
biglebowsky Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 No tak, cokolwiek sie zrobi, da sie potpiac, tylko trzeba sie kilkoma zdaniami podeprzec. dla mnie to proste, jesli obrazek nie mowi o tym co w temacie bez dodatkowego referatu powyrzej to jest nie na temat.
fimir Napisano 2 Październik 2003 Autor Napisano 2 Październik 2003 Nie mówi??? Myślalem nad tm (żeby troszke bardziej malarsko) ale doszedlem do wniosku że wtedy zanika cała wyrazistość pracy. A co do pomnika Ateny to moim zdanie naj efektowniej powinien oddawać mistyczne piękno. Nieprawdaż???
szopa Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Atena??? a nie moze przypadkiem Afrodyta??
Rekomendowane odpowiedzi