Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Szczeże mówiąc to pomysł bitwy mi się bardzo podoba. Ale jak na razie niestety w bitwie nie ma grafiki która mnie insuje. Zato mam nadzieje że moje fotomontaże wniosą coś nowego.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi sie podoba-wlasnie taki schizofreniczny obraz kochanej osoby-tylko skupilbym sie raczej na postaci a ten posag mi nie pasuje wogole nie mowiac o budynkach

Napisano

Ja optuje za tym, byś nie dawał suchego fotomontażu tylko postarał sie go przyefekcic malarsko i moze wyjsc niezła pracka :)

Napisano

No to jeszcze dopisze, mozna przyefekcic malarsko, mozna i nie, jak kto woli, ale zlepek kilku przypadkowo dobranych fotek to jakby nie to o co chodzi w temacie.

Napisano

Być może jaki¶ szaleniec wła¶nie tak postrzega miło¶ć.

Czyli chyba jest na temat.

Ja my¶lę, żeby jabłko namalować.

Napisano

No tak, cokolwiek sie zrobi, da sie potpiac, tylko trzeba sie kilkoma zdaniami podeprzec. dla mnie to proste, jesli obrazek nie mowi o tym co w temacie bez dodatkowego referatu powyrzej to jest nie na temat.

Napisano
  • Autor

Nie mówi??? Myślalem nad tm (żeby troszke bardziej malarsko) ale doszedlem do wniosku że wtedy zanika cała wyrazistość pracy.

A co do pomnika Ateny to moim zdanie naj efektowniej powinien oddawać mistyczne piękno. Nieprawdaż???

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności