Napisano 16 Październik 200618 l Witam nie wiem czy w dobre miejesce to dalem :] , a wiec do rzeczy ,chodzi mi o to ze jak renderuje to mi najpierw zwiesza sie 3ds max i musze odczekac z jakies 2 min i jak sie odwiesi to zaczyna renderowac tez mozolnie mysle ze to wina modyfikatorow ktore dalem ,ale nie wiem co znimi nie tak :/ moze w zlej kolejnosci lub cos w tym rodzaju? To postac ktora renderuje (niema duzo pol) A tutaj modyfikatory ktore sa do niego dodane ( sa mi wszystkie potrzebne :( )
Napisano 16 Październik 200618 l Autor sanki dzieki ,masz racje za duzo dalem bylo na 3 ,a teraz jest na 2 jest podobna sytuacja tyle ze odwiesza sie po 5 sekundach ;] , z dwoch juz nie moge zejsc mozna to jakos inaczej zrobic podobnie jak turbo smooth ? moze jest jeszcze jakis modyfikator podobny do tego? bo jak bede robil animacje to mi rendering potrwa chyba ze 3 dni przy kruciutkiej animce :(
Napisano 16 Październik 200618 l tak na dobry poczatek to przerzuc tego turbo smootha na sama gore stosu, z tymze moze cie czekac ponowne skinowanie postaci. oprocz turbsmootha jest jeszcze mesh smooth, ale dzialanie ma podobne, a nie wiem ktory jest szybszy jezeli o rendering idzie.
Napisano 16 Październik 200618 l Autor Oo Stary wielkie dzieki !!!!! wystarczylo przelozyc tego tsmooth na sama gore tak jak napisales ;] Czeski blad :/ jeszcze raz dzieks :]