Napisano 16 Październik 200618 l Witam, Mam juz nowy sprzęt ale i nowy problem. Podczas instalacji sterownikow od dzwieku wyskakuje mi w/w błąd. Pracuje na systemie Windows XP x64 Profesional Płyta: Gigabyte GA-965P DQ6 Miał ktoś taki problem ? Gigabyte milczy od rana, w necie jest problem opisany ale nic z tego co tam zawarte nie rozwiązało mojego problemu. Mam nadzieje ze ktoś zna rozwiązanie.
Napisano 17 Październik 200618 l Nie wiem czy już widziałeś tą stronkę: LINK Jest tam poprawka do ściągnięcia, która podobno naprawia ten problem.
Napisano 17 Październik 200618 l Autor widziałem ale nic z tego co tam jest nie pomogło mi. Chyba zostaje mi czekać na odpowiedz od gigabyte`a
Napisano 17 Październik 200618 l Z doswiadczenia wiem ze nieraz kolejnosc instalowania sterownikow ma znaczenie, choc niezawsze.Sprobuj w innej kolejnosci instalowac urzadzenia. A jak nie pomoze updat biosu. To ostatnie nieraz jest niezbedne. Coz sam to przechodzilem/przechodze kupilem sprzet zlozylem i mam problemy z ktorymi sie do dnia dzisiejszego nieuporalem :).I to nie jest wina sprzetu czy zlego montazu. Ale to juz normalka w dzisiejszych czasach. Cud ze te czesci ktore obecnie sa produkowane woqule ze soba wspolgraja.