daymon Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Witam. Przedstawiam moja ostatnia prace. Jest troche bledow ale coz nie chce mi sie juz ich poprawiac :) W tej chwili pracuje nad animacja tej kuchni. Pozdrawiam.
arev Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 zbyt mocne przepalenie, brak camera correction (za mnie zjechali ostatnio :p), szklo (?) na stole jakies dziwne (jaki dales IOR?). jeszcze jakies dziwnaczne paski na szafkach... srednio mi sie podoba. powodzenia przy nastepnej pracy :)
Lis Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Pisze to zawsze i jeszcze raz napiszę. Po ki grzyb palić sztuczne światło w dzień. Swiatło bardzo nierównomierne i przepalony obraz miejscami Pochłaniacz nic nie pochłania bo niema wlotu. EDIT. Fajnie byłoby widzieć cały obraz na raz. A nie przewijać sobie suwaki żeby coś zobaczyć.
!Ewert Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 modeling nawet nawet ale render mi sie wogóle nie podoba...
CzAk1 Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Jak widzę ta biała plame na twojej wizualizacji to przypomina mi się mój pierwszy projek wnętrza. Tam to dopiero była kaszana. :) Materiał drena na szafkach troke taki... Pozdro.
sob Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 No dobra...za to ładnie za oknem :) -oczywiście mówię o tym widoku z drzewami. Bo już w połaciowych to niebo błękitne... nie bardzo... Albo widok zamglony wszędzie, albo w ogóle. Render to przeciez jakby zdjęcie - warto o tym pamiętać w postprodukcji.
Rekomendowane odpowiedzi