Napisano 17 Październik 200618 l Witam. Przedstawiam moja ostatnia prace. Jest troche bledow ale coz nie chce mi sie juz ich poprawiac :) W tej chwili pracuje nad animacja tej kuchni. Pozdrawiam.
Napisano 17 Październik 200618 l zbyt mocne przepalenie, brak camera correction (za mnie zjechali ostatnio :p), szklo (?) na stole jakies dziwne (jaki dales IOR?). jeszcze jakies dziwnaczne paski na szafkach... srednio mi sie podoba. powodzenia przy nastepnej pracy :)
Napisano 17 Październik 200618 l Pisze to zawsze i jeszcze raz napiszę. Po ki grzyb palić sztuczne światło w dzień. Swiatło bardzo nierównomierne i przepalony obraz miejscami Pochłaniacz nic nie pochłania bo niema wlotu. EDIT. Fajnie byłoby widzieć cały obraz na raz. A nie przewijać sobie suwaki żeby coś zobaczyć.
Napisano 17 Październik 200618 l Jak widzę ta biała plame na twojej wizualizacji to przypomina mi się mój pierwszy projek wnętrza. Tam to dopiero była kaszana. :) Materiał drena na szafkach troke taki... Pozdro.
Napisano 17 Październik 200618 l No dobra...za to ładnie za oknem :) -oczywiście mówię o tym widoku z drzewami. Bo już w połaciowych to niebo błękitne... nie bardzo... Albo widok zamglony wszędzie, albo w ogóle. Render to przeciez jakby zdjęcie - warto o tym pamiętać w postprodukcji.