Leleń Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Witka. Mam takie nietypowe ogloszenie:p potrzebuje pomocy w zalozeniu konta miesiecznego na rapidzie, nie lapie sie tam w tych kartach, jakby byl jakis chetny ludzik ktory by mi takie konto zalozyl, czyli: ja przelewam Tobie kaske na konto bankowe (te 40zl czy tam ile, + kaske za robote - jakies 5zl :p ) Ty zakladasz (przelewasz kaske na rapida) dajesz mi login i haslo, ja sobie zmieniam haslo i to wszystko, kazdy jest zadowolony ;) pzdr i czekam na szybki odzew, jakby co to : gg 7100762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 fikolek, no paypalem mozna przelac, wiec jak przelejesz? http://rapidshare.de/en/premium.html na miesiac, wyslij mi nr konta bank. na PM, a ja ci przeleje te 45zl, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 napisz jak ci działa ten rapid teraz jak możesz bo też mnie to interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi