Ghost REAKTYWACJA Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Tamta supra była tak troche dziwna, a ta już bardziej powarzna. Jak na moje możliwo¶ci to my¶lę, ze mi to całkiem ładnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 dla mnie 0 różnicy tylko lakier inny ale błedy stare :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxygenn Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 hehe... poważna sie pisze przez \"ż\"... :D samochodzik ladny... chociaz troszke by sie przydalo poprawic... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Nice nice...ale mogles jeszcze popracowac nad nim....tj. wnetrze,wycieraczki,ogolnie lakier i oswietlenie...itd pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemesis007 Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Po pierwsze model ładny ale np. wycieraczki nie takie jak mają być, felgi też dziwne tzn. texturka, ale poza tym jest OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi