Gość Isaak Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 Witam, peirwszy raz pokazuje swoje prace. Licze na komentarze, z góry dziękuje.
JmTm00 Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 Witamy na forum zatem :) Co do prac..hm...w pierwszej podoba mi sie twarz postaci i ogólnie komiksowy charakter...o drugiej moge powiedzieć tylko tyle ze zastanawiam sie czym ja robiłeś? Widze tam fajna fakturke...akryki jakieś? Pozdrawiam
Gość Isaak Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 To zwykła tempera jest + biała emulsja (zamiast białej tempery). Daje to fajne możliwości jeśli chodzi o fakture, mocno rozbiela kolory (daje efekt mgły czy mleka na pracy) ale to nie przeszkadza wyciągnąć kontrastów i czystych kolorów. Polecam, naprawde duzo dobrej zabawy. Tylko trzeba uważać bo troche sie to może kruszyć jak wyschnie.
Gość Isaak Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 kolejne prace- ludzie potrzbuje pomocy, mówcie co myślicie- wszysto zniose- jakie błędy, co poprawić :)
miriam Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Witka Fajne te Twoje pracki, witam na forum . . . cóż jak pomocy to tylko do lekarza, ;), a jak rady niewiem co mam Tobie powiedzieć, bo jeśli przyjąć to tak jak jest swoją drogą w ocenie Art'u dla mnie pasuje, od strony technicznej do sprawy można by podejść w ten sposób że nad anatomią i proporcjami musiałbyś popracować . . . ale wszystko kwestia tego jakiego efektu się spodziewasz . . . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi