Napisano 19 Październik 200618 l Witam, peirwszy raz pokazuje swoje prace. Licze na komentarze, z góry dziękuje.
Napisano 19 Październik 200618 l Witamy na forum zatem :) Co do prac..hm...w pierwszej podoba mi sie twarz postaci i ogólnie komiksowy charakter...o drugiej moge powiedzieć tylko tyle ze zastanawiam sie czym ja robiłeś? Widze tam fajna fakturke...akryki jakieś? Pozdrawiam
Napisano 21 Październik 200618 l To zwykła tempera jest + biała emulsja (zamiast białej tempery). Daje to fajne możliwości jeśli chodzi o fakture, mocno rozbiela kolory (daje efekt mgły czy mleka na pracy) ale to nie przeszkadza wyciągnąć kontrastów i czystych kolorów. Polecam, naprawde duzo dobrej zabawy. Tylko trzeba uważać bo troche sie to może kruszyć jak wyschnie.
Napisano 23 Październik 200618 l kolejne prace- ludzie potrzbuje pomocy, mówcie co myślicie- wszysto zniose- jakie błędy, co poprawić :)
Napisano 23 Październik 200618 l Witka Fajne te Twoje pracki, witam na forum . . . cóż jak pomocy to tylko do lekarza, ;), a jak rady niewiem co mam Tobie powiedzieć, bo jeśli przyjąć to tak jak jest swoją drogą w ocenie Art'u dla mnie pasuje, od strony technicznej do sprawy można by podejść w ten sposób że nad anatomią i proporcjami musiałbyś popracować . . . ale wszystko kwestia tego jakiego efektu się spodziewasz . . . Pozdrawiam