Yarek68 Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 Witam Jestem na poczatku drogi z maxem, więc proszę o wyrozumiałość i pomoc. Chciałbym zrobić czarny, błyszczący lakier na tym pokazanym elemencie, lakier ma być czarny i biały. Narazie wystarczy czarny. Moje próby spoczęły na załączonym obrazku i efekt jest mizerny. Nie posiadam vraya i brazila, renderuję maxem8. Proszę o nieodsyłanie do "szukaj", bo szukałem, ale nie znalazłem. Proszę o pomoc. Sprawa pilna. Bardzo dziękuję za pomoc i wszelkie próby pomocy.
tweety Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 niestety odsyłam do szukaj ale poprzez google: TUTAJ znajdziesz to o co prosisz. na przyszłość radzę na spokojnie podejść do tematu i poszperać tematów pokrewnych. nie masz vraya, czy innego renderera? masz mental raya na pokłądzie. chcesz lakier? wpisujesz car paint i po sprawie. czy naprawdę to takie ciężkie do zrozumienia? [edit] pamiętaj, też że dobre odbicia zależą wyłącznie od dobrego otoczenia. ni mniej ni węcej: skopiesz studio skopiesz metal.
Master Kiełbaster Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 maxwell przecież brzmi jak renderer do maxa :*
Gość agnieszka Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 jak chcesz gotowe materialy np metale to wystarczy wejsc na ta stronke no i trzeba byc zalogowanym i mozna sobie za darmo sciagac takie materialy http://mxmgallery.maxwellrender.com/highest_download.php?category=1&page=1&mode=0&id=227
Gość Lord_Reborn Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 witam ja mam problem a to z tą stronąhttp://mxmgallery.maxwellrender.com/highest_download.php?category=1&page=1&mode=0&id=227 zalogowałem się, pobrałem materiał i w folderze były takie oto pliki Perforated sheet 02.mxm, Perforated sheets-02.jpg, Perforated sheets-02 inverted.jpg, ti.ior. Patrzeci na końcówki pierwszego i ostaniego. Nie wiem gdzie to dać :P Pliss o pomoc
TrojkaT Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 Witam Musisz sam dobrac sciezki tym jpg-om. Po wlaczeniu Perforated sheet 02.mxm wyskoczy zebys podal sciezke wtedy dajesz na ten folder i wszystkie jpg jeszcze raz dolaczasz. Tam bedziesz pisalo jaki jpg do jakiego parametru
Rekomendowane odpowiedzi