KLICEK Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Hej mam problemik malutki ;) Slyszalem kiedys ze da sie za pomoca 2ch kompow przechwytywac obraz z jednego na 2gi , tak ze komp na ktorym pracujemy nie zamula ... Wydaje mi sie ze Gotham kiedys tak robil, ale niechce mu zawracac glowy zabardzo wiec jezeli ktos z was wie jak by cos takiego zrobic to bardzo bym prosil :* Kiedys cos wspominal chyba ze robil to za pomoca tunera tv wiec jak cos to mam taki bajer z tym ze nie moge znalesc zandego info na googlach :/ Jestem w stanie zainwestowac w jakis hardwer do tego czy cus ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 podlaczasz tunera in kablem s-video do tv out grafiki drugiego kompa i masz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Ja do tego celu używam zdalny pulpit. na swoim kompie masz onko zdalnego pulpitu które nagrywasz. jednocześnie pracując przez zdalny pulpit na drugim pompie. EDIT do postu poniżej -> nie. zdalny pulpit zjada minimalnie zasobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 Master jakim kabelkiem jezeli jeszcze moge spytac ? 2x s-video ? takim ? : http://www.allegro.pl/item135018523_kabel_s_video.html Lis - hmm ale to zamula Ci chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Dokładnie takim :* Tylko że przy takiej zabawie uzykasz cienką rozdzielczość (768x576) i zakłócenia więc pomysł lisa jest ciekawszy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 Masterq nie pekaj taka rozdzialka w zupelnosci wystarczy IMO :* dostaniesz mega buziaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 LAN Pulpit Zdalny - zero cięcia - ja nawet z laptopa pracuje czasami przy większych scenach na głownym pc właśnie za pomocą pulpitu zdalnego. Alternatywa - remote administrator server (radnim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 Hindus , ale w wiuportach tnie a wlasnie chodzi mi o to zeby byla mega plynnosc w viewportach, bo mam lepsze efekty na jednym kompie z wlaczona koligacja dla camtasi i wingsa niz przy zdalnym pulpicie ktory mi wywala uzytkownika zalogowanego, to jest dobre do jakichs zmian na odleglosc ale kiepsko sie spisuje przy zgrywaniu wido no chyba ze ja ustawic nie umiem :| Mysle ze bardziej zadowolony bede z tego kabelka + tuner rozdzialka 768x576 jest bardzo dobra jak na videotutoriala na wiecej niz 1h tak mi sie zdaje zreszta zobaczymy jak potestuje dam znac co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi