smart Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Witam Zamieszczam pracke w modelerze zrobioną zrobione bez referencji, w około 2,5 h co sądzicie?:)
drem Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 model mi sie bardzo podoba:] mam nadzieje ze to nie koniec twojej pracy nad tym szczuroczlekiem;)
peterr Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Takie sobie,nie podoba mi sie ucho i ciało poza łbem, dziwna siatka w okolicach pachy i barku. yo
smart Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Drem - może jeszcze do niego wróce Radzisz - to prawda, twarz potraktowałem szczególnie a resztę bardzo pobieżnie dzięki za komentarze:)
Master Kiełbaster Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Strasznie to krzywe jest :*
steve_loopez Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Oż cię w pytke, jaki brzydal;] Mi się bardzo podoba ta mordka, tylko mógłbyś jeszcze posiedzieć nad modelem.
Gen.Baton Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Ale maaa krzywą gębę jakby mu ktos czołgiem zarypal. ;P Okej modelik wporzo ale popraw go całego jakies dziwne doleczki znajduje miejscami a tak wogóle so złego dziłu go dałes czeba było do (WIP) dac
Matys Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 sama postac wydaje mi sie bardzo ciekawa ale to nadaje sie na wipa bo masz tam strzszny balagan.
Rekomendowane odpowiedzi