Napisano 29 Październik 200618 l Witam Zamieszczam pracke w modelerze zrobioną zrobione bez referencji, w około 2,5 h co sądzicie?:)
Napisano 29 Październik 200618 l model mi sie bardzo podoba:] mam nadzieje ze to nie koniec twojej pracy nad tym szczuroczlekiem;)
Napisano 29 Październik 200618 l Takie sobie,nie podoba mi sie ucho i ciało poza łbem, dziwna siatka w okolicach pachy i barku. yo
Napisano 29 Październik 200618 l Autor Drem - może jeszcze do niego wróce Radzisz - to prawda, twarz potraktowałem szczególnie a resztę bardzo pobieżnie dzięki za komentarze:)
Napisano 29 Październik 200618 l Oż cię w pytke, jaki brzydal;] Mi się bardzo podoba ta mordka, tylko mógłbyś jeszcze posiedzieć nad modelem.
Napisano 29 Październik 200618 l Ale maaa krzywą gębę jakby mu ktos czołgiem zarypal. ;P Okej modelik wporzo ale popraw go całego jakies dziwne doleczki znajduje miejscami a tak wogóle so złego dziłu go dałes czeba było do (WIP) dac
Napisano 30 Październik 200618 l sama postac wydaje mi sie bardzo ciekawa ale to nadaje sie na wipa bo masz tam strzszny balagan.