spinal Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 moja pierwsza ukończona pracka na forum. Wiem ze jest troche niedopracowana, ale juz mi sie jej dluzej nie chcialo meczyc :>.
maverick sheep Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 render ladny drzewo mi sie nie podoba tzn sama teksturka drzewa jak z weza zdarta no i studio nie bardzo mi sie podoba (to przepalenie z prawej przy doniczce.. ale generalnie praca na plus pozdrawiam
Gorigon Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Witam. Liście wyglądają jak by drzewko było sztuczne, i a propo akurat kiedyś się tym interesowałem tak wyglądają drzewka iglaste http://www.ogrodybonsai.com.pl/ - zajrzyj
piotrek Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Okropne studio/tło//oświetlenie. Drzewko nawet ładne, ale tekstura i shader chyba nie najlepsze. Miejscami rozmyte niepotrzebnie.
!Ewert Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 nawet nawet ale i tak średniawo to wyszło;] jakieś niby szczegółowe ale nic nie widać dokładnie..
Rekomendowane odpowiedzi