Napisano 31 Październik 200618 l na litość boską! poszperaj odrobinę samemu!! wystarczy, że wstukasz "candle tutorial" a dowiesz się jak w PSie zrobić dobrą texture, potem jak to wyrenderować w Maxwellu (jak ci napisałem w poprzednim Twoim wątku). a jakbyś dobrze się wgryzł to znalazł byś wyjaśnienie co oznacza SSS (Sub Surface Scattering). poświęć odrobinę czasu i znajdź samemu taką informację!
Napisano 31 Październik 200618 l Autor jakbym znalazl cos sensownego to by mnie tu nie bylo, mozna znalezc 2 beznadziejne tutoriale na google !
Napisano 31 Październik 200618 l Repciu repciu repciu repciu Ty chyba masz hemoroidy? Heh? A może adhd? Jak tam z Twoją zdolnością skupienia? W poprzednim wątku dostałeś wszystko na "talerzu"!!!!
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor zrobilem ten tutorial z evrmotion ten z candle, sciagnalem ten render maxwell ale jak zrenderuje to robi mi sie 19 minut a i tak nic po renderingu nie wyswietla sie, tylko czarny obraz
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=93&unfold=exclusive
Napisano 5 Listopad 200618 l przeciez ten tutek jest bardzo fajny i prosto przedstawiony, nawet jak sie nie zna ang. to łatwo pokapujesz o co chodzi. Co do maxella to dodatkowo poszukaj sobie tutkow jak w nim renderenowac.
Napisano 5 Listopad 200618 l Repciu: w każdym wątku jaki do tej pory założyłeś podajemy ci wskazówki i prosimy o odrobinę samoinicjatywy. wiesz co to jest? to jest umiejetność poradzenia sobie samemu z napotkanym problemem. NIE nauczysz się niczego jeśli będziesz czekał na gotową odpowiedź. NIE zrozumiesz na czym polega idea tworzenia w 3d jeśli z każdym napotkanym problemem będziesz prosił o pomoc na forum. napisano miliony tutoriali, tysiące helpów, setki artykułów i dziesiątki książek na temat związany z 3d. wysil więc swój umysł, poświęc swój czas i poszukaj w internecie rozwiązania swojego problemu. nielubię tego ale chyba zmuszasz mnie żebym zaczął cytować regulamin zadawania pytań 4. Nie zamierzamy poświęcać swojego czasu na odpowiedzi ludziom niechętnym do samodzielnego myślenia - odróbcie więc swoją pracę domową zanim zadacie jakiekolwiek pytanie - przeszukajcie manuale, FAQ, www, zapytajcie doświadczonych przyjaciol. ogólnie: postaramy się pomóc ale tylko wtedy kiedy będziesz miał naprawdę poważny problem. póki co proszę znajdź sam sobie odpowiedź jak można zrenderować model świecy w Maxwellu, Mentalu czy vray'u. Pozdrawiam i powodzenia