Napisano 31 Październik 200618 l Witam jestem tu pierwszy raz.Poszukuje grafika 2D do projektu Magiczny Miecz.Robię ją za free ,i nie będzie żadnych wynagrodzeń.Jest to próba przełożenia gry planszowej na komputer.Gra jest głównie oparta o skany,ale i tak potrzeba tam kilka rzeczy takich jakkostka menu itp. (wyjaśnie później).Magiczny Miecz to klon bardziej znanej gry planszowej "Magia i Miecz".Proszę o szybkie odpowiedzi
Napisano 31 Październik 200618 l Autor Nawet miseczki ryżu nie dostane :( co za czasyy O co ci chodzi ?Czy wszystko musi być płatne ? Ja robię tą gre za darmo.
Napisano 1 Listopad 200618 l Witam jestem tu pierwszy raz.Poszukuje grafika 2D do projektu Magiczny Miecz.Robię ją za free ,i nie będzie żadnych wynagrodzeń.Jest to próba przełożenia gry planszowej na komputer.Gra jest głównie oparta o skany,ale i tak potrzeba tam kilka rzeczy takich jakkostka menu itp. (wyjaśnie później).Magiczny Miecz to klon bardziej znanej gry planszowej "Magia i Miecz".Proszę o szybkie odpowiedzi Nie wiem czy obserwowales kiedys ten dział, ale na tym forum wymaga sie szczegółów, napisz kim jestescie, na jakim jestescie etapie (jakies screeny, renderki, "skany :D" ) :) Tutaj jest całe mnóstwo takich projektów takze nie licz na to że napiszesz ze robisz gre i wszyscy bede chcieli sie dołączyc :)
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor Nie wiem czy obserwowales kiedys ten dział, ale na tym forum wymaga sie szczegółów, napisz kim jestescie, na jakim jestescie etapie (jakies screeny, renderki, "skany :D" ) :) Tutaj jest całe mnóstwo takich projektów takze nie licz na to że napiszesz ze robisz gre i wszyscy bede chcieli sie dołączyc :) Co tu dużo gadać.Programuje sam.Chcę przenieść gre planszową nakomputer.Ma to być gra 2D.Chcę zrobić możliwość gry wieloosobowej.Gra jest oparta o skany kart ,planszy itp. Wszystkie skany posiadam.Chcę ją stworzyć i udostępnić za free sam jestem fanem Magicznego Miecza.Najlepiej przydała by się osoba która grała w planszową wersje.Narazie jest zrobione plansza ,1 postać, kilka przedmiotów,przewijanie planszy,kostka i pare kart zdarzeń.To co już zrobiłem można pobrać z http://www.susel.arrakis.pl/MM_1.0.zip(po włączeńu gry trzeba wcisnąć enter)