Napisano 1 Listopad 200618 l pomozcie nie moge ogladac zadnych tourtiali bo nie mam kodekow . chociaz mam kur*a wszystkie jakie sa dostepne!!
Napisano 1 Listopad 200618 l to masz problem, brakuje ci tego jednego kodeka którego nie masz tutoriale ja mam kodeki sprzed ponad roku i wszystko hula spróbuj VLC media player, jest wstanie wszystko ugryżć, nawet uszkodzone
Napisano 1 Listopad 200618 l Autor boze jak ja lubie windows to po prostu poezja ..ino zajeba&& billa
Napisano 1 Listopad 200618 l zainstaluj linuxa, tam nie trzeba instalowac kodekow x_X ffdshow moze pomoga..
Napisano 1 Listopad 200618 l Nie ma maxa pod linuxa, Leleń sobie żarty robi :P mozesz spróbować otworzyc je w allplayerze i jeśli będziesz miał szczęscie to zaciągnie ci brakujące kodeki, albo są do tego specjalne programy które sprawdzaja jakiego kodeka używa dany film. Za chwilkę postaram się coś znaleźć. Pozdrawiam.
Napisano 1 Listopad 200618 l http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=31550 - tu masz troche linków do programów przeznaczonych do sprawdzania potrzebnychkodeków itp