universalfighter Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 pomozcie nie moge ogladac zadnych tourtiali bo nie mam kodekow . chociaz mam kur*a wszystkie jakie sa dostepne!!
piksar Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 to masz problem, brakuje ci tego jednego kodeka którego nie masz tutoriale ja mam kodeki sprzed ponad roku i wszystko hula spróbuj VLC media player, jest wstanie wszystko ugryżć, nawet uszkodzone
universalfighter Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 boze jak ja lubie windows to po prostu poezja ..ino zajeba&& billa
Leleń Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 zainstaluj linuxa, tam nie trzeba instalowac kodekow x_X ffdshow moze pomoga..
universalfighter Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 a jest wersja 3ds max pod linuxa?? hmm
Ardeni Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 Nie ma maxa pod linuxa, Leleń sobie żarty robi :P mozesz spróbować otworzyc je w allplayerze i jeśli będziesz miał szczęscie to zaciągnie ci brakujące kodeki, albo są do tego specjalne programy które sprawdzaja jakiego kodeka używa dany film. Za chwilkę postaram się coś znaleźć. Pozdrawiam.
Ardeni Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=31550 - tu masz troche linków do programów przeznaczonych do sprawdzania potrzebnychkodeków itp
Rekomendowane odpowiedzi