Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

To moj pierwszy tworek w vrayu i nie umywa sie do tego co zobaczylem w tym dziale, bo naprawde poziom jest wysoki i robicie prawdziwe cuda.

No ale coz... mimo wszystko zapodaje ja.

Niekoniecznie zachwycajaca, ale moja (projektu mojego znajomego, łódzkiego architekta Darka Dumy:-)

Zrobiona w maxie7+vray. Mam sredni sprzet, bo proc 1,5 Ghz i 512RAM wiec renderowalo sie... 2godziny(!!!).

Pozdrawiam.

ddbathroom2mi1.jpg

ddbathroom1uh3.jpg

Edytowane przez tadzio

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładnie :) O wiele lepiej, niz wtedy jak pytałeś o świetełka :)

Jedynie umywalkom coś sie chyba smootch group popsuł ;)

Napisano
  • Autor

Tak umywalki nie maja smootha. Darek zapisal mi ten projekt (z Nemczka? czy cos takiego) w .max ale kurcze niektore obiekty nie chcialy do konca wspolpracowac.Boalen (tak to sie pisze?) nie dzialal, Smooth nie dzialal, a umywalki te byly takie wlasnie kanciaste. Nie chcialo mi sie robic nowych umywalek, zreszta pomyslalem ze takie tez maja swoj urok he he;-)

PS- MaGuu, Lis, Marcin,- dzieki za pomoc przy swiatlach :-) ies he he...

Napisano

swietnie to wyglada, jak na pierwsza w vray to nawet rewelacja :)

Napisano

Nono fajnie. Jedynie widać titling kafelek. Mogłeś się bardziej postarać i jakoś to urozmaicić.

Umywalki gitez. No i wielki plus za fakturę na ścianie. Mało kto wogóle o tym pomyśli.

Napisano
  • Autor

Z tymi plytkami to troszke mialem roboty, bo kazda musialem obrobic oddzielnie, po kolei. Nie mialy nadanych wspolrzednych mapowania wiec musialem kazdej je nadac i dostosowac. Dopiero pozniej zorientowalem sie jaka ze mnie du...rnota, ze w sumie moglem nadac jedna UV maping grupie i powielic wzor pojedynczej plytki tyle razy ile jest kafelkow w grupie...;-( Takie to proste i mnie olsnilo za pozno.Ehhh...

Poadrawiam Was i dzieki za komentarze.

:-)

Napisano
  • Autor

Nie tylko Tobie, ale jak juz pisalem mialem z nimi problemy i od biedy zostaly. Ale musisz przyznac ze sa nowatorskie ;-) he he.

Napisano
Nie tylko Tobie, ale jak juz pisalem mialem z nimi problemy i od biedy zostaly. Ale musisz przyznac ze sa nowatorskie ;-) he he.

Ta umywalka ma wszystkie poligony osobno.

Zamień umywalke na poly i wybierz wszystkie punkty - potem zrób "Weld" ale ostrożnie bo może się coś pospawac za dużo. Zostaje położenie "autosmooth" :)

Stary problem z plikami z cada i innych (nieudaczniki od tworzenia bibliotek takie knoty wypuszczają, że nic się nie da zrobić bez dodatkowej roboty - a to niby ma ułatwić życie projektantom :))

Ładne IESy w tych halogenkach..chyba nie?

Pozdrawiam i gratuluję,

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.