Cerebrate Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 ok. Zakładam ten temat abyście mi pomogli :) Po 2 w życiu renderach interiorów - które były hard destruct postanowiłem stworzyć coś ładnego czystego itp pierdoły wszystko zaczęło się od czegoś takiego - w tym momencie wymyśliłem AKWARIUM... i tu trochę był chyba mój błąd, bo jestem perfekcjonistą :( i jak coś robie to do samego końca.(jeśli umiem :) ) wiec robiłem akwarium do takiego stopnia szczegółowości... (stoi po lewej na słopkach) oczywiście to stara wersje - na tą chwilę wszystko jest 3 razy lepsze - oświetlenie - kamyki piasek materiały roślinek - zamieścił bym render ale to się renderuje 3h a nie mam czasu :) mniej wiecej widać (btw - co o tym myślicie?) ostatni poglądowy render wyszedł mi taki : ogólnie chce (nie na tym renderze który jest tylko testem) taki późny słoneczny wieczór z wpadającym słońcem do środka bez oświetlenia wnętrza (oprócz lamp nad akwarium) ale.... ... jak widać trochę zacząłem się gubić w koncepcji... :( i już nie wiem co dalej z tym wszystkim zrobić - jakie ściany jaka podłoga- kolory itd. . Chyba w ładnych przestrzeniach jestem kipski.. :( Szkoda było by zmarnować prace jaką włożyłem w to akwarium bo uważam ze jest spoko Tak więc Może ktoś z was będzie miał szybki przebłysk myślowy i napisze mi jak by to widziała :) z góry dziękuje
polka dot Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 wow akwarium rządzi :) wywal resztę i będzie świetnie
Cerebrate Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 Ok to nastawie na noc :D render tego akwarium i zobaczymy co wyjdzie jutro zamieszcze -
Liber Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 bump podłogi jest bardziej ztilowany niż diffuse mapa.
Cerebrate Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 @Liber :) o tym wiem doskonale a t co sie w nocy renderowało - jeszcze nad światłami popracuje :D
Gen.Baton Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Wyglada bardzo ladnie, jak dawne akwarium mojego kuzyna:)
Rekomendowane odpowiedzi