Gość hz1 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Witam. Mam nastepujacy i glupi zarazem problem. W momencie w ktorym wlacze render znika mi okno z renderingiem/ Dopiero kiedy skonczy liczyc moge wybrax "show last rendering" zeby zobaczyc efekt. Chyba nie musze mowic jak bardzo jest to denerwujace? Z góry dzięki za jakakolwiek pomoc pozdrawiam hz
piksar Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 może w vrayu ? czasami jak się pomyłkowo zmaksymalizuje okno systemowe (z komunikatami) z vraya to tak jest,
Gość hz1 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 mam tu vraya zainstalowanego w sumie. ale nie maksymalizowalem okna. to jeden z tych bledow w maxie ktory doprowadza mnie do bialej goraczki bo absolutnie nie wiem co z tym fantem zrobic.
Gość hz1 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 odinstalowalem cholerstwo i problem zniknal. coz... jakos poradze sobie bez vraya. dzieki bardzo za pomoc w kazdym razie, przynajmniej wiedzialem czego szukac.
Ania Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 u mnie nigdy tak sie nie robiło. a czy próbowałeś zamiast maksowskiego okna używać V-ray Frame buffer?
Rekomendowane odpowiedzi