Gość comando Napisano 2 Październik 2002 Napisano 2 Październik 2002 Widzieliście może jakiegoś tutka odnośnie robienia materiału złota i srebra? Wiem że jest na tej stronce ale przynajmniej dla mnie nie jest zrozumiały (przykład był robiony chyba w max 3.x i tych opcji w 4.2 nie ma) :( Jeżeli możecie wyjaśnijcie mi albo dajcie linka do jakieś stronki... Pliz!!!
Gość Indorek Napisano 2 Październik 2002 Napisano 2 Październik 2002 Co do \"tutkow\", to widzialem kilka o tych zlotkach i itp. lecz gdy stosuje je na inne obiekty niz kóla ( bo ten obiekt jest czesto wykozystywany w tutkach) to nie ma takiego efektu. Wychodzi szkarada :( szkoda
Bacry Napisano 3 Październik 2002 Napisano 3 Październik 2002 A jakich opcji nie ma w 4.2 a są w 3.x? Na pewno są tylko się inaczej nazywają:)
KLICEK Napisano 3 Październik 2002 Napisano 3 Październik 2002 witam!! Nawet nazywaja sie tak samo ;P moze za kilkoma wyjatkami ;]
Gość comando Napisano 3 Październik 2002 Napisano 3 Październik 2002 No ale wiesz nie potrafię tego zrobić nawet jak się tak samo nazywają. A wogóle mój angielski is not good!
Rekomendowane odpowiedzi