Ventura Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Mam zrobioną piłke w 3d maxie i mam ładnie obrobione zdjęcia mojej piłki ( tak że piłka jest bez tła ) Chciałbym nałożyć jakoś to zdjęcie aby piłka ta wyglądała jak moja piłka. Jak to zrobić ? są jakieś tutki do tego ??
streaker Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 UVW Map, Unwrap UWV sobie w helpie poszukaj.
Ventura Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 Niop tylko że ja nie jaże tego co w helpie pisze :( Nie macie może jakiegos tutka ??
tweety Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 Ventura Wszelkie kwestie dotyczace podstawowej obslugi programu mozna znalezc pod klawiszem F1 (help programu) Znajdziesz tam mase przykladów, tutoriali i szczególowe opisy fukncji programu. Jesli nie posiadasz plików help do programu znajdziesz je w dziale FAQ (link) Poza tym prosilbym o wykazanie sie odrobina samoinicjatywy i przeszukania http://www.google.com gdzie szybko mozna znalezc odpowiedz. Zadawanie banalnie prostych pytan jest niezgodne z regulaminem forum: zadawanie pytan (link).
Rekomendowane odpowiedzi