empierz Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Witam. Gdy probuje uruchomic nowego maxa wyskakuje mi takie cos: :/ Directx i net.framework jest zainstalowany, max 8 dziala.. Co moze byc przyczyna? Pozdrawiam
Matuzalem Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Witam Głowy nie dam, ale jesteś pewien, że wersję którą posiadasz nie jest uszkodzona? Wygląda mi to na błąd aplikacji czyli możliwe że nagłówek jest uszkodzony... Może spróbuj uruchomić ją na innym komputerze - jeśli to nie pomoże, raczej nastawiałbym się na wadliwą wersję (może któryś z plugin-ów w trakcie inicjalizacji powoduje błąd...) Pozdrawiam
maverick sheep Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 sprobuj po prostu przeinstalowac... pozdrawiam
empierz Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 Na necie wyszukalem, ze to wina procka, nie oblsuguje instrukcji sse:/ a ten nowy max z tego korzysta, moj proc to Duron 1.2 :( Ale dzieki za pomoc. Pozdrawiam
Matuzalem Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Hehe jakoś nie wziąłem tego pod uwagę z tym prockiem (nie przyszło mi do głowy :] ), sorry... Pozdrawiam
patry Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Napewno nie wina procka, bo też mam durona i w dodatku nie 1.2 tylko 1.0 i max9 mi się uruchamia.... Ściągnij triala ze strony producenta i może zadziała...
empierz Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 Triala sciagnałem prosto z Autodesku. Hmm, tutaj przeczytalem o tym ze nie zadziala na tym proc: http://www.maxforums.org/thread.aspx?tid=409630 Ale jesli patry dziala, to sprobuje jeszcze przeinstalowac.
Rekomendowane odpowiedzi