Matthew91 Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Wcześniej miałem problem jak zapisaac animacje(już dostałem do niego odpowiedź) a teraz mam problem jak dodac do niej Dźwiek. Na stronie http://www.max3d.pl jest taki tutek ale ja nie mam opcji swamp layouts. Proszę pomóżcie mi ??!!
jangot Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Niestety max nie daje możliwości aby zapisać plik wideo z dźwiękiem. Owszem, na czas pracy nad projektem możesz zaimportować sobie plik *.wav aby np. zgrać czasowo animację z podkładem muzycznym ale przy renderze otrzymasz i tak samą grafikę. Podkad muzyczny trzeba dodać w innym programie do postrproduckji.
Matthew91 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Aaaa mozesz mi napisać gdzie moge znaleźć taki program lub podać mi jego nazwe?? Jesli tak to dzięki !!!
piotrek Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 VirtualDub powinien dać radę. Jeśli nie, to możesz spróbować np. Adobe Premiere.
Matthew91 Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 Chłopaki to nie prawda ze nie mozna dodać dźwieku do Animacji w 3ds max 5 . Wczoraj jakoś sam doszedłem do tego jak dodać dźięk i po wyrenderowaniu Mam plik avi z dźwiękiem i nic nie musiałem dodawać w iinym programie. Przyokazji powiem jak się to robi żeby nikt nie miał potem z tym kłopotów. A więc: wchodzicie w zkałdake Graph editors\New track view\ potem wam sie pojawi takie okienko i poprawej stronie bedzie taki mały głośniczek klknijcie na niego prawym przyciskiem myszy i naduście na " properties" następnie choose no i wybierzcie dźwiek jaki chcecie dodać. i to wszystko !!! Pzdr!!!
Rekomendowane odpowiedzi