Napisano 15 Listopad 200618 l Wcześniej miałem problem jak zapisaac animacje(już dostałem do niego odpowiedź) a teraz mam problem jak dodac do niej Dźwiek. Na stronie http://www.max3d.pl jest taki tutek ale ja nie mam opcji swamp layouts. Proszę pomóżcie mi ??!!
Napisano 15 Listopad 200618 l Niestety max nie daje możliwości aby zapisać plik wideo z dźwiękiem. Owszem, na czas pracy nad projektem możesz zaimportować sobie plik *.wav aby np. zgrać czasowo animację z podkładem muzycznym ale przy renderze otrzymasz i tak samą grafikę. Podkad muzyczny trzeba dodać w innym programie do postrproduckji.
Napisano 15 Listopad 200618 l Autor Aaaa mozesz mi napisać gdzie moge znaleźć taki program lub podać mi jego nazwe?? Jesli tak to dzięki !!!
Napisano 15 Listopad 200618 l VirtualDub powinien dać radę. Jeśli nie, to możesz spróbować np. Adobe Premiere.
Napisano 16 Listopad 200618 l Autor Chłopaki to nie prawda ze nie mozna dodać dźwieku do Animacji w 3ds max 5 . Wczoraj jakoś sam doszedłem do tego jak dodać dźięk i po wyrenderowaniu Mam plik avi z dźwiękiem i nic nie musiałem dodawać w iinym programie. Przyokazji powiem jak się to robi żeby nikt nie miał potem z tym kłopotów. A więc: wchodzicie w zkałdake Graph editors\New track view\ potem wam sie pojawi takie okienko i poprawej stronie bedzie taki mały głośniczek klknijcie na niego prawym przyciskiem myszy i naduście na " properties" następnie choose no i wybierzcie dźwiek jaki chcecie dodać. i to wszystko !!! Pzdr!!!