Napisano 17 Listopad 200618 l Witam. Mam taki problem. Chce zrobić głowe kosmity. Kolega narywał mi tą główke z profilu i z przodu w odpowiednich proporcjach, ustawiłem sobie wszytko w photoshopie i kiedy w maya 7 towrze plane'y i chce na nie wstawić te obrazki to dzieje sie coś dziwnego. A dokładniej jest takie coś jak by ten obrazek jest nie dość ze obrócony to jeszcze na dobitkezapętla się. Czy wie ktos jak to naprawić? Na początku myślałem ze to problem z wielkością ale tworze plane'y w idealnej wielkości co te rysunki i nie wiem co moze być tego przyczyną. Pomocy
Napisano 17 Listopad 200618 l Kurde, mialem podobny problem dawno temu, tylko co bylo powodem....hmmm... Sprobuj inny format pliku i sprawdz, czy masz wlaczone High Quality w viewporcie.
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor No dobra. Jak sie włancza te image Plane'y i gdzie jest ten viewport i to high quality
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor dobra pomogło włączenie high quality w viewporcie ;] pomaga też włączenie opcji stagger ale nie tak jak high quality