VoNd Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Witam, Nazwalem ten watek PE, poniewaz sadze, ze ludzie majacy o tym pojecie beda znali rozwiazanie na moj problemik. Maly, acz dokuczliwy ;) Otoz potrzebuje zrobic cos na styl cubicVRa tylko z obiektem obracajacym sie w rytm ruchow myszki. Z PE mozna zrobic obracajacy sie environment (jak sama nazwa mowi). Jest jakas opcja zebyz robic to w przeciwnym kierunku (tj, zeby kamera filmowala punkt/obiekt z kazdej strony)?. Myslalem o shackwave exporter, ale cos mi z tym nie pasi, ale jeszcze nad tym posiedze. Jakies sugestie?
VoNd Napisano 21 Listopad 2006 Autor Napisano 21 Listopad 2006 ok, czy to odpowiedz na moje pytanie? Sorry, ale jestem troche tym zirytowany, jest godzina 16ta, a jutro o 12tej mamy spotkanie z klientem. Musze to zrobic, wiec oczekuje w miare konkretnych odpowiedzi :) Probowalem VRem, ale twierdze, ze nie dziala w porzadany sposob, jesli masz inna solucje, to bede rad ja poznac, a i na pewno podziekuje po stukroc :)
buczer Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 renderujesz n ujęć dookoła swojego obiektu, dodatkow mozesz jeszcze pod różnym kątem, i składasz to do do formatu QT w programie vr worx. sorry wiecej nie pomoge bo dosc dawno to robiłem
VoNd Napisano 21 Listopad 2006 Autor Napisano 21 Listopad 2006 Ok, dzieki. O cos podobnego mi chodzilo. Ale widac nie uda mi sie tego zrobic, wszystkie maszynki wlasnie renderuja, a tu doszloby jeszcze z 12 wizualek plus edycja w programie, na ktory licencji nie mam. Cool :) W kazdym razie dziekiz a pomoc, przyda sie na przyszlosc (i wiem jaki bedzie nastepny zakup....)
arev Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Rzuć jeszcze okiem na Blaze 3D ( http://www.holomatix.com/ ). Można w nim zrobić coś takiego: http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/8800_sirocco/prezentacja/
Rekomendowane odpowiedzi