sharq1 Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 Thx za spostrzegawczosc ;) -cienie juz wczesniej mi przeszkadzaly przy tych polkach, rozmylem je teraz odrobine blurem w photoshopie -te chmury tak wygladaja poniewaz ksiezyc swieci ale masz miec - przesunalem tlo ;) -DVD -zmienilem jeszcze material krzesla bo tamten jakos sie za bardzo w oczy rzucal, ten tez jeszcze wymaga drobnych poprawek Co do render time to mi to nie przeszkadza bo i tak renderuje noca a chce miec dobra jakosc.
tadzio Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Meczysz ta scenke juz dosc dlugo co;-) ?? Ale fajnie Ci to idzie. No jest roznica pomiedzy tym i pierwsza wersja. Choc nadal nie podoba mi sie kompozycja, bo opchales wszystko tak w jakis jeden kąt... Wsadz jakies ksiazki na te pulki narozne. Ale ogolnie ok. pozdrawiam.
sharq1 Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 thx tadzio. No troche juz to trwa, no ale dopiero sie ucze ;) Pomysle nad kompozycja ale ogolnie to juz nie wiem co tam jeszcze moge zmienic. Moze by tak wstawic rolety nad oknami (zwiniete?)? Pozdro :)
tadzio Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 No nie chce nic sugerowac (no moze troche ;-) ale moze juz czas na cos nowego? Nowa scenka to nowe wyzwanie i kupe nowych problemow/ zagadnien do rozwiazania/nauki... pozdrawiam;-)
sharq1 Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 No masz racje, akurat dzisiaj sie zabralem za projekt 'zabawki fizycznej', ale ta scenke chce dokonczyc zeby wygladala w miare realistycznie, np. uszczelki przy oknach, poprawienie fotela ;) Thx, pozdro ;)
oczek Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 No Sharq jak na samym początku to zobaczyłem to myślałem, że za dużo się nie zmieni, ale patrząc na to co tu działasz mogę powiedzieć, że naprawdę ostre postępy zrobiłeś. 3maj tak dalej!
Rekomendowane odpowiedzi