Napisano 8 Październik 200321 l Sorry za tak banalne pytanie ale bawiłem się i coś zrobiłem, że mi zniknęło to okienko pod widokami z klatkami ktore mozna przesuwac.
Napisano 8 Październik 200321 l Wejdź do customize / show ui i wybierz \'show track bar\'. Wtedy pojawi się podziałka z numerami klatek. Teraz wciskam ikonkę na lewo od podziałki i pojawia się suwak. Powodzenia.
Napisano 9 Październik 200321 l Autor Dzięki VGTsXVII!!!:) Ale dopiero się zorientowałem, że jak przekręcam scenę(oglądam w trojwymiarze) to zamiast obiektow są tylko prostopadlosciany(kontury) Pozdrawiam
Napisano 9 Październik 200321 l preferences/viewports/adaptivedegradation.smooth end highlights-chyba to...
Napisano 9 Październik 200321 l Autor Niestety to nie to. To miałem ustawione i mam i widzę nie siatkę a normalne scianki tylko że jak bawię się orbit camera to juz widze tylko krawedzie !!!!!prostopadloscianów!!! a nie siatke. :(
Napisano 9 Październik 200321 l Autor może jeszcze dopowiem, że chciałem zrobić przy poly modelingu zeby bylo widac białe kontury i wciskałem alt+1, alt+2, alt+3, alt+4 , ale teraz już nie mogę, może to wina tego?