huzdebos Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 siemanko, Przedstawiać nie trzeba chyba :D, mam nadzieje że starczy trisów na pączka, dough!, pączki :P pzdr
Gość obo Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Ekstra pomysł... The Simpsons... ehh, jak Ja kochałem tą kreskówke ;)
Gość obo Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 No ciałko całkiem spoko, ale najważniejsza jest głowa, więc dawaj ;)
huzdebos Napisano 29 Listopad 2006 Autor Napisano 29 Listopad 2006 model cały zrobiony, mi się podoba, bo znam swoje możliwości :P pzdr
Gość obo Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 No jest całkiem nieźle. Pokaż ze smoothem :)
huzdebos Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Napisano 6 Grudzień 2006 siemka, to koniec mojej postaci, z jednej strony widzę masę niedociągnięć, ale z drugiej cieszę się że ukończyłem ją bo to moja pierwsza postać low poly, hehe w ogóle pierwsza postać:D, może jak mi się uda zrobić to dorzucę normal i specular mapę pzdr texturka: widoczki:
Gość obo Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 No jest całkiem nieźle. Może bez rewelacji, ale spoko, szczególnie że to Twoja pierwsza postać lp ;)
Rekomendowane odpowiedzi