Napisano 25 Listopad 200618 l W jaki prosty sposób można wymodelować tors człowieka? Potrzebny mi łatwy sposób, ponieważ dopiero rozpocząłem zabawę z 3d studio max 6. Z jakiej figury początkowej wyjść, alby z niej "ulepić" korpus? Piszę na forum, ponieważ niektóre tutki są niejasno napisane i nie wiem co z czym połączyć. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisano 25 Listopad 200618 l Nie ma latwego sposobu. wychodz z czego chcesz:) liczy sie efekt koncowy. najlepiej chyba z boxa albo z cylindra. pozdro
Napisano 25 Listopad 200618 l tak jak poprzednik mowi, nie ma latwego sposobu zeby to wymodelowac... w sumie obojetne od czego wyjdziesz... ja bym robil albo z plane albo z boxa, na poczatek robil bym sobie prostsze rzeczy a wiecej, bo jak sie wezmiesz od razu za modelowanie czlowieka to mozesz sie szybko zniechecic
Napisano 25 Listopad 200618 l Boxik albo plane - zależy od techniki, jaką preferujesz. Z drugiej strony, jeśli jesteś bardzo początkujący, to jeszze nie wiesz nic o żadnej z tych technik.. Oglądnij sobie siateczki stworzone przez innych i pomyśl, w jaki sposób taką siatkę osiągnąć. To chyba najlepszy sposób do nauki. Oczywiście jeśli masz już podstawy...