greg_pl Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Witam Jest to mój pierwszy model modeluje go tak z wyobraźni. Mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak mam wam pokazać siatkę bo moim sposobem nic nie widać :( nie mogę coś sobie poradzić z tyłem autka coś tam jest nie tak. Pozdrawiam
greg_pl Napisano 28 Listopad 2006 Autor Napisano 28 Listopad 2006 Użyłem : 3d Max 8 i render default ale moge użyć v-raya 1.50.06 koncept nie wiem tak sobie po prostu modeluje może pomyśle jeszcze. Pozdro
piksar Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 koncept nie wiem tak sobie po prostu modeluje może pomyśle jeszcze. Pozdro i to jest przyczyna twojej porażki w modelowaniu auta szczególnie, polegniesz na proporcjach a efekt wyjdzie jak z kreskówki koncept po pierwsze albo blueprint istniejącego - wiem bo zaczynałem auto wielokrotnie
krzyhhh Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 piksar mądrze prawi... tak se to możesz organikę modelować.. (też nie zawsze) ale jeżeli chodzi o auta to już musisz konkretnie przemyśleć czego chcesz... a nie tak.. od se.. co wyjdzie to będzie ... i nie potrzeba renderować w tak wielkich rozdzielczościach (w test renderach) model raczej bardzo słaby .. nie panujesz jeszcze nad siatką z MS Dużo ćwicz.. najlepiej na tutorialach
Rekomendowane odpowiedzi