Napisano 28 Listopad 200618 l Witam Jest to mój pierwszy model modeluje go tak z wyobraźni. Mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak mam wam pokazać siatkę bo moim sposobem nic nie widać :( nie mogę coś sobie poradzić z tyłem autka coś tam jest nie tak. Pozdrawiam
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor Użyłem : 3d Max 8 i render default ale moge użyć v-raya 1.50.06 koncept nie wiem tak sobie po prostu modeluje może pomyśle jeszcze. Pozdro
Napisano 28 Listopad 200618 l koncept nie wiem tak sobie po prostu modeluje może pomyśle jeszcze. Pozdro i to jest przyczyna twojej porażki w modelowaniu auta szczególnie, polegniesz na proporcjach a efekt wyjdzie jak z kreskówki koncept po pierwsze albo blueprint istniejącego - wiem bo zaczynałem auto wielokrotnie
Napisano 28 Listopad 200618 l piksar mądrze prawi... tak se to możesz organikę modelować.. (też nie zawsze) ale jeżeli chodzi o auta to już musisz konkretnie przemyśleć czego chcesz... a nie tak.. od se.. co wyjdzie to będzie ... i nie potrzeba renderować w tak wielkich rozdzielczościach (w test renderach) model raczej bardzo słaby .. nie panujesz jeszcze nad siatką z MS Dużo ćwicz.. najlepiej na tutorialach