Jacek12 Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 Kupiłem karte ati radeon 9600 128mb niestety jestem tak zawiedizony poniewaz nie zauważam żadnej różnicy po między moją karto starą riwą czy ta karta woguyle nie nadaje się pod 3d maxa mam system operacyjnt xp niewiem co się dzieje ale maź jest nie stabilny mam płytę z hiperwatkiem na czipsecie 800mh oraz 1 giga pamięci operacyjnej o częstotliwości 400mh Procesor 2,4g z hiperwądkiem niestety nie jestem z tego zadowolony max jes nie stabilny oraz szbkoś renderowania nie różni szie po między moim starym kąputerem pentiumem 3 800mh. może wiecie gdzie tkwi problem pozdrawiam Bakoma
robczan Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 hehe... ja mam radeon 9800 / p4 2,6HT / 512 RAMu i jestem BAAARDZO zadowolony. nie wiem, moze cos z tym twoim 9600 jest nie tak... slyszalem ze 9600 sa jakies slabe.
MeG Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 hmm ja ci moge poradzic update driverow najlepiej updatujesz nowego catalyst 3.8 catalyst 3.8 download niestety kart 9600 (podobno) nie mozna podkrecac moze robczan i inni wykorzystaja ten link dobry driver nigdy nie jest zly ;podrecam ati FAQ co jescze moge ci poradzic idz na strione producenta ( niestety nie napisales kto wyprodukowal twoja karte ) i rozjrzec sei za nowymi driverami dla twojej karty catalyst to reference driver dla wszystkich ati kart poprobuj w maxie zmienic drivery z open gl na direct x i odwrotnie moze cos pomoze mozesz tez zmienic hardware acceleration na troceh mniejsze troceh pomaga napewno w stabilnosci jakies pytania moze dot ati czy ogolnie kliknij na button mail :) @ robczan nieza kiste masz :)
Rekomendowane odpowiedzi