anJek Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 witam, Od wczoraj probuje bezskutecznie pobrac vraya ze strony chaosow i mi sie nie udaje. Nie mam jeszcze tam konta, wiec probuje zalozyc, ale za kazdym razem wyskakuje mi ACCESS DENIED :( Probowalem podawac rozne dane, rozne adresy mail (moje oczywiscie) i za kazdym razem kupa :( Mial juz tak ktos? pozdrawiam
sob Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 witam, Mial juz tak ktos? pozdrawiam Wszyscy, którzy już wcześniej sciągnęli cracka do tej wersji :))) Chaosgroup ma oko z tyłu głowy!!!
anJek Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 wszystko fajnie, tylko nie naleze do tej grupy i nie mam zcrackowanej wersji :(
JunioR Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Wszyscy, którzy już wcześniej sciągnęli cracka do tej wersji :))) Chaosgroup ma oko z tyłu głowy!!! pierwszy raz o takim czyms słysze, hehe bylo by to dosc dziwne bo jak haosi mieli by sprawdzac kto ma na dysku cracka do ich vraya, zwlaszcza dla osob, ktore loguja sie tam po raz pierwszy :p Co do problemu to mialem to kiedys jak chcialem sie zalogowac bo zapomnialem mojego konta i wyskakiwal wlasnie taki komunikat, ale niestety nie wiem z jakiej przyczyny bo po jakims czasie przypomnialem sobie login i haslo.
anJek Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 oki, dzieki, w sumie dzis dopiero sie udala rejestracja, nie zmienialem zadnych danych ani maila, podawalem je tak jak do tej pory i udalo sie! ;) widocznie byl jakis problem na serwerze, zalozylem watek, bo myslalem, ze ktos juz takie cos mial. temat zamkniety
Rekomendowane odpowiedzi