Gość ZGerda Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Moja pierwsza pracka robiona w Zbrushu. Wzorowałem się głównie na tutku z Practic Manual ze strony producenta. Jak widać jest to wersja 0.1 :P mam zamiar ją troszkę poprawić. Proszę o porady co można w niej zmienić.
Nerwer Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Te kropki nie powinny byc wypukłe? A tak w ogóle to jakaś dziwna... To jest model przenoszony z jakiegoś innego programu czy całkowicie w Zbrushu?
Marcin Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Założyłeś temat w dziale WIP, ten dział ma swoje zasady i w tej kwestii twój wątek nie spełnia regulaminu nazewnictwa wątków. pod tym linkiem znajduje się regulamin nazewnictwa: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Przeczytaj go i wprowadź poprawki do nazwy tematu poprzez edycje pierwszego posta (Przycisk EDYCJA > Go advanced, tam w polu temat wprowadź poprawną nazwę) W przeciwnym wypadku temat zostanie skasowany.
Hynol Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Rozumie że to taki typ zbroi do której się teleportuje delikwenta. :P
Gość ZGerda Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Też się nad tym zastanawiałem. Będzie z tego cały wojownik, więc jednak poprawię. >> Nerwer Te kropki są wypukłe, tylko chyba za mało :P
satanicus1991 Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Jeee, ja też robiłem tego tutka. Chociaż jakby każdy dodawał do forum wykonywanego tuta, to by się forum zawaliło okropnie... A co do samej zbroi; nie podoba mi się materiał i tekstury...
Gość ZGerda Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Wzorowałem się na tym tutku a nie robiłem wszystko dokładnie tak jak tam opisali :/ Poza tym mi też się materiał nie podoba (i zmienię go), ale na razie chcę dokończyć detale. Tekstury też nauczę się robić :P
satanicus1991 Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 nie martw się, w zbrushu też dopiero raczkuję :D
Gość ZGerda Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Na razie zbroja po zmianie kilku detali.
Rekomendowane odpowiedzi