skok-kuba Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 czołem chłopcy renderowcy. Zrobiłem coś takiego w v-ray po jednym dniu zapoznawania sie z programem. Ni w ząb nie pojmuje jak działa tu światło ale jakos wychodzi. Oczywiście nad uvmapem tez za dlogo nie posiedziałem ( jak zreszta widac) Prosze o komentarze bo nie znam tego renderera i wiem o nim tylko tyle ze jest duzo szybszy niz uzywany przezemnie od dłuższego czasu brazil. .. Prosze również o jakies wyjaśnienie parametrów U V W w opcjach oświetlenia bo nie bardzo kapuje co jest do czego. Prosze również o definicje mapy radiacji . jesli ktos mógłby mi wyjasnic teorie działania to może za jakiś czas znów sie pochwale juz lepsza scena. pozdrawiam i z góry dziekuje
Tomek Kosiorek Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 nie wierze, ze masz taki pozadek:)
adek Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 po co Ci tyle półek jeśli niczego na nich nie masz :)
giorgione Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Współczuję ci przy otwieraniu szafy - kiedyś w domu tez tak miałem - i wierz mi długo tak nie postała:D Pozdr Giorgione
wiggles Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Adek- dobre spostrzezenie :) ale ja zauwazylem ze na szybie sa odbicia szafy i monitora- nie wiem czy to celowe ale wydaje mi sie ze lepiej bylo by bez odbic
kulexy Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 spoko... czekam na rzeczy na polkach :) bo tak pusto jak jusz stwierdzono!!
Swietlik Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Człowieku komputer trzymać w takiej dziurce tam się do nieczego nie da dotknąć, ale ja na wizualizację jest spox, tylko ten widok przez okno bym zmienił na troche bardziej przejżysty bo teraz wygląda troche dziwnie zamglisto.
Rekomendowane odpowiedzi