Napisano 2 Grudzień 200618 l Witram wszystkich po dość długiej przerwie:) Niestety nie miałem zbyt wiele okazji do trenowania moich umiejetności posługiwania się tabletem...ale dostaliśmy jakieś głupie ćwiczenie z uczelni żeby zrobić kartke świąteczną...no więc sie zabrałem nareszcie. Wrzucam tutaj taki dość szybki poczatek...mam nadzieje że mi troche pomożecie...a może i wam się narzuci ten świąteczny nastrój i też coś wrzucicie:) Pozdrawiam
Napisano 2 Grudzień 200618 l Jak dla mnie żenada. Już nie chodzi o warsztat, umiejętności i takie tam. Ryj Mikołaja i napis-jeśli ktoś wymyśli większą sztampę, powinien dostać nagrodę jakąś. Weź Ty człowieku posiedź i pomyśl. Nawet minimalnymi środkami można zrobić coś fajnego, oryginalnego-trzeba tylko pokombinować. Nie zwalaj tego na ludzi, że Ci pomogą. Pewnie zabrzmiało to brutalnie, ale to raczej taki kubeł zimnej wody dla Ciebie:) HAIL!
Napisano 3 Grudzień 200618 l Autor jak być szczery to zgadzam się z wami...jedynym usprawiedliwieniem może byc fakt iż robiłem to o 3 w nocy jako głupie zadanie z technik komputerowych, które było na "za 4h". więc spedziłem przy tym kilkanaście minut. właściwie to nie wiem po co to wrzuciłem tutaj...ale mam nadzieje że się nie obraziliście;p p.s. brakowało mi tej dobitnej krytyki:D
Napisano 4 Grudzień 200618 l znowu po "malej" przerwie wrocilem ;p a co do pracki - mnie tam sie podoba tylko szkoda ze niedokonczone ;) gdybys skonczyl pewnie fajne by bylo ;) może i wam się narzuci ten świąteczny nastrój i też coś wrzucicie:) no mnie sie sie juz udzielil swiateczny nastroj wiec wrzucam ;) zajelo mi to ok. hmm 1h30min. Poczatkowo miala byc to kartka sw. ale stwierdzilem ze to sie nadaje bardziej na speeda ;) pracka moze tak sama bez tytulu nic Wam nie mowic wiec dalem jej tytul ;p "Bo sie narodził Zbawiciel..." ps. nic bardziej nie inspiruje jak swieta :D wiec zachecam do malowania na swiateczne tematy :D - sam mialem zamiar zalozyc taki watek ;) pozdro